Siemens organiseert op woensdag 3 en donderdag 4 juli workshops over het ontwerpen en bouwen van besturingspanelen volgens de Europese en Amerikaanse richtlijnen. Profiteer van onze jarenlange ervaring en leer hoe u de normen en richtlijnen op de juiste manier kunt implementeren in uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt aan een of beide workshops kosteloos deelnemen. Deze vinden van 09.00 tot 16.30 uur plaats in het Postiljon hotel in Bunnik.

De constructie en ontwerp van elektrotechnische systemen en machines vereist niet alleen een gezond vakmanschap, maar ook kennis op het gebied van planning, implementatie, testen en documentatie van deze systemen in overeenstemming met de geldende normen. Als de toe te passen normen onbekend of niet meer up-to-date zijn, dan kan de panelenbouwer worden geconfronteerd met claims in geval van fouten of ongelukken.

Workshop UL508A op 3 juli
Voor de Noord-Amerikaanse markt dienen de besturingsschakelkasten voor industriële machines te voldoen aan de UL508A. In deze workshop wordt nader ingegaan op het ontwerpen van industriële schakelkasten voor deze markt. Waar krijgt u mee te maken als u wilt gaan exporteren naar Noord-Amerika? Voor meer informatie en aanmelding kunt u hier terecht.

Workshop IEC EN 61439 op 4 juli
In deze workshop worden de belangrijkste nieuwe normen IEC 61439-1 en IEC 60204 behandeld, die van belang zijn voor het bouwen van besturingskasten. Met name praktische handvatten voor het voldoen aan deze norm komen aan de orde. Wilt u meer weten of u aanmelden voor deze workshop klik dan hier.

 

Reageer op dit artikel