Als gevolg van de coronamaatregelen zijn zowel de Hannover Messe als de jaarlijkse Siemens Innovation Tour uitgesteld. Om u toch te laten kennismaken met nieuwe slimme mogelijkheden rond industriële automatisering, digitalisering en motion control nodigen wij u uit voor onze Virtual Experience Tour op dinsdag 12 mei 2020.

Onder het motto ‘Smart automation: Just a jump ahead’ laten wij u zien hoe de productieomgeving kan worden omgezet naar een smart omgeving. Intelligente technologie helpt u uw businessdoelstellingen makkelijker te realiseren. Denk onder meer aan het verhogen van uw energie-efficiëntie, het verkorten van doorlooptijden en de time-to-market, het verbeteren van de productkwaliteit en het verlagen van de productiekosten. Tijdens de Virtual Experience Tour presenteren wij concrete oplossingen en tools om dit te bereiken.

Veelzijdig en interactief

De Virtual Experience Tour wordt om 9 uur geopend door onze nieuwe CEO Dirk De Bilde. Tot 17 uur bieden wij u een veelzijdig programma aan. Naast tal van live webinars kunt u onze virtuele beurs bezoeken. Net als bij onze live evenementen is er veel ruimte voor interactie. Op die manier ontdekt u onze nieuwe mogelijkheden op het gebied van digitalisering, industriële automatisering en motion control. Wij praten u ook bij over de laatste ontwikkelingen rond de TIA Portal en de toekomstige mogelijkheden van Edge, Visualisatie, Motion en Netwerk Security. Alle informatie die we tonen blijft ook na 12 mei online beschikbaar en wordt waar mogelijk verder uitgebreid.

Aanmelden

Bent u klaar voor een virtuele duik in de wereld van slimme technologie? Meld u dan hier aan.

Wij verheugen ons op uw digitale aanwezigheid!

Reageer op dit artikel