Met de nieuwe versie van de Industry Online Support App heeft u altijd en overal toegang tot technische informatie en persoonlijke ondersteuning. Tussen meer dan 300.000 documenten vindt u gemakkelijk de informatie die u zoekt.

De app kan onder andere ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen tijdens de uitvoering van een project, bij storingen of bij de uitbreiding of aanpassing van uw systeem.

Eenvoudig en snel de juiste informatie vinden

Door het typenummer in te geven in het zoekveld of door eenvoudig de barcode te scannen met de app opent automatisch de product view van het product met technische documentatie, handboeken en voorbeelden. Documenten en entries die u vaak gebruikt, kunt u opslaan onder mySupport. Hierdoor is de documentatie ook offline te raadplegen.

Als de technische documentatie toch niet voldoende is, dan vindt u onder Personal Help meer supportopties. Zo staat hier de dichtstbijzijnde contactpersoon, kunt u een Support Request aanmaken of een vraag stellen op het forum. Ook is er een overzicht van uw eigen Support Requests, waardoor opgedane kennis niet verloren gaat.

Gratis downloaden vanuit App store of Google Play

De Industry Online Support App is te gebruiken op smartphone en tablet en gratis te downloaden vanuit de App store of Google Play. Meer informatie over het gebruik en de mogelijkheden van de support online app vindt u op deze webpagina en via onderstaande video.

 

 

Reageer op dit artikel