De SINAMICS V20 regelaars zijn de kleinste Siemens regelaars op de markt, geschikt voor o.a. de verpakkingsindustrie, food & beverage, transportsystemen en HVAC.
Van 0,12 kW tot 0,75 kW bestond al langer de enkelfasige V20 regelaar, 200 tot 240Vac. Met een ingebouwd B-filter waarmee de regelaar zonder aanvullende componenten toegepast mag worden in een publiek netwerk waar de hoogste eisen worden gesteld aan EMC afscherming.

Met de nieuwe bouwgrootte FSAC zijn ook de regelaars van 1,1 kW en 1,5 kW standaard voorzien van dit B-filter. Tegelijkertijd zijn de inbouwmaten van de regelaar met 40% gereduceerd, waarmee aanzienlijke ruimte in de schakelkast kan worden bespaard. De V20 regelaars mogen strak naast elkaar in de kast worden gebouwd. Optioneel kan de regelaar worden voorzien van “SINAMICS  V20 Smart Access” module, waarmee het mogelijk wordt om de regelaar te benaderen via laptop of mobiel apparaat. Met de web-server technologie is er geen additionele data of software noodzakelijk, de reeds aanwezige web browser op het betreffende apparaat kan worden gebruikt.

De nieuwe bouwgrootte FSAC voor SINAMICS V20 frequentieregelaar biedt 40% ruimte-besparing. Geïntegreerd B filter voor gebruik in C1 omgeving, (huishoudelijk en kantoor omgeving).

Meer informatie kunt u hier vinden.

 

 

 

Reageer op dit artikel