‘Integrated Industry – Industrial Intelligence’ is het thema van de Hannover Messe die plaatsvindt van 1 t/m 5 april. Op de Siemens stand kunt u uit eerste hand ervaren hoe u technologieën als kunstmatige intelligentie en edge computing kunt inzetten om beter gebruik te maken van data en om de volgende stap te maken in de digitale transformatie.

In alle industriesectoren zijn nieuwe oplossingen nodig om de productiviteit en efficiëntie te optimaliseren. De sleutel is het gebruik van data van machines en fabrieken om nieuwe inzichten te verkrijgen en de ‘digital twin’ van machines, installaties, processen en producten naar een hoger niveau te tillen.

Het samenbrengen van automatisering, digitalisering en technologieën zoals Artificial Intelligence, Edge Computing, 5G en blockchain op een geïntegreerde manier maakt het omzetten van data in waardevolle kennis mogelijk – de volgende stap in de digitale transformatie.

Nieuwe waardeketens

Op onze stand laten we aan de hand van specifieke branchevoorbeelden zien hoe nieuwe technologieën kunnen worden geïntegreerd in het Digital Enterprise portfolio voor optimaal gebruik. Ga met ons mee op een spannende reis en ervaar hoe nieuwe waardeketens kunnen worden geïmplementeerd en hoe duurzame productie uit hernieuwbare materialen de hoogste kwaliteitsnormen garandeert. U ontdekt ook hoe u oplossingen voor decentrale energiesystemen kunt gebruiken om het energiebeheer van uw bedrijf te optimaliseren en de kosten te verlagen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze stand D35 in hal 9 van 1 tot en met 5 april. Klik hier voor meer informatie en om uw gratis ticket te verkrijgen.

Reageer op dit artikel